Nybygg

Bygge ny bolig? Da kan vi hjelpe deg! Vi bygger nye boliger, både fra den flotte Systemhus katalogen og nye hus tegnet helt fra bunnen av. Mange ganger opplever vi at kunden finner en bolig som de liker godt, men som allikevel skulle hatt litt andre løsninger. Da tegner og prosjekterer vi helt til drømmehuset ditt ligger foran deg!

Å bygge bolig er kanskje den største investeringen du gjør i livet!

Da er det ekstra viktig å ha tenkt gjennom alle løsninger for å bli fornøyd med det endelige resultatet. Men dette er ikke så lett, og derfor prøver vi å være ekstra gode på å gå gjennom forskjellige løsninger og forslag så tidlig som mulig i prosessen, slik at du skal få akkurat det huset du vil, til den planlagte prisen og uten noen overraskelser på veien. 

Når du velger oss til å bygge din nye bolig velger du ikke bare ett byggfirma, du velger en trygg rådgiver til å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Så la oss gjerne ta et uforpliktende møte, der du forteller hvordan du vil ha din bolig og vi kommer med gode forslag. 

Vår flotte husmodell Skagen

Bygge flermannsbolig

Å bygge bolig med flere enheter kan bety mye for økonomien i et samfunn der det blir strengere og strenger krav til låntakere. Samtidig som det er hyggelig og sosialt. I Systemhus har vi mange flotte flermannsboliger og eneboliger med utleiedel. Se gjerne på modellene under "bygge hus" kategorien øverst på siden. Vi har også en egen serie med flermannsboliger under utvikling som du kan få mer informasjon om ved å kontakte oss.

Selnes tomannsbolig, denne finnes også i enebolig og firemannsbolig

Lyngen enebolig i kjede, denne kan også bygges som frittstående enebolig