Renovering og tilbygg

Skal du renovere huset eller hytta? Eller skal du kanskje bygge på? Da er det viktig og velge en seriøs aktør som kan hjelpe deg gjennom prosjektet og hele tiden hjelpe deg å holde kontroll på økonomien, så du ikke får en uhyggelig overraskelse som dessverre så alt for mange gjør ved oppussing. Vi hjelper deg med alt fra A til Å, og har gode samarbeidspartnere som leverer godt håndverk til konkurransedyktige priser.

Energi oppgradering

Mange gamle hus og hytter har stort varmetap og er trekkfulle. Derfor anbefaler vi alltid å oppgradere med nye vinduer, samtidig som man isolerer ekstra, monterer vindsperre og ny kledning. Da vil man få et mye lavere energiforbruk og en høyere markedsverdi på boligen. Om man koster på litt ekstra nå, så kan man spare mye penger i fremtiden.

Nytt tak

Taket er den viktigste delen på huset. Har man ikke tett tak så er det ikke lenge før boligen er ødelagt. Derfor anbefaler vi alltid å bytte taket etter 30 år eller når man ser at taket begynner å bli slitt. Dersom man venter lengre, og taket kanskje begynner å lekke vil man kunne få store skader som er dyre å utbedre. Taket er også en stor del av helhetsinntrykket av boligen, så dette er viktig at ser pent ut. Vi hjelper deg å få alle detaljene riktig! 

Her har vi byttet tak på et gammelt hus.

Tilbygg

Har du en enebolig du liker godt, men har litt for lite plass? Da kan et tilbygg være løsningen for deg. Man kan få mye plass, og har store muligheter. Vårt råd er å heller bygge litt større, da det koster lite ekstra å bygge et par kvadratmeter nå isteden for å bygge ut en gang til. Om du er usikker på hvordan du kan utvide boligen eller hytta di, så hjelper vi deg gjerne med gode ideer og forslag. Samt tegninger, prosjektering og søknader.