Om Fagbo

Fagbo AS, et seriøst og solid byggfirma på Vegårshei!

Fagbo ble startet i 2016 og vårt hovedmål skulle være å bygge hus, leiligheter og fritidsboliger for salg. Samtidig skulle vi også levere tømrertjenester i nærområdet. Vi har i løpet av disse årene bygd oss opp et godt rykte, der håndverk og kvalitet står i sentrum. Hovedprinsippet er at vi aldri skal reise fra et prosjekt vi ikke er 100% fornøyde med.

I 2021 omsatte vi tomter, boliger og fritidsboliger for ca 17 millioner, og vi leverer gode resultater hvert år. Dette er en trygghet for deg som kunde, som vet at du har et seriøst selskap i ryggen dersom uforutsette ting skulle skje.  

Vi jobber mest med utvikling og salg av bolig på Vegårshei, som er en flott kommune i stadig utvikling. Her har vi også vårt kontor, hvor vi også kan hjelpe deg med tegning, prosjektering og gode tips og råd til ditt nye hjem.

Administrasjonen

Ta gjerne kontakt med oss om du vil bygge, kjøpe, eller har noen spørsmål. For oss det er morro å kunne hjelpe!

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

For oss er kunden det viktigste, og vi har vært så heldige å få dele noen av de hyggelige tilbakemeldingene vi har fått med dere her.

Våre samarbeidspartnere

Vi ser alltid etter de dyktigste og mest seriøse samarbeidspartnerne for å være sikre på at sluttproduktet vårt skal være av beste kvalitet!